Zalto, Zalto glazen en Zalto glaswerk

Zalto, Zalto glazen en Zalto glaswerkWanneer geweldige wijnsmaak en wijnglazen elkaar ontmoeten!

In dit artikel, we zullen de zalto-wijnglazen collectie presenteren. Er is een groot verschil tussen wijnglazen. Voor ons zijn de beste wijnglazen absoluut de Zalto-wijnglazen. Deze wijnglazen hebben vele prijzen gewonnen. In elke categorie het Zalto-glas gekozen als de beste!

De collectie omvat:

Zalto Bourgogneglas
Zalto Bordeaux
Zalto Champagneglas
Zalto Witte wijn
Zalto Universal

Het Oostenrijkse Zalto maakt al sinds jaar en dag de meeste schitterende glazen. Mondgeblazen kristallen glazen van Zalto. De Zalto glazen worden allemaal mond geblazen, waarbij de hoeken liggen op 24, 48 en 72 graden. Zalto is liefde voor het leven. Genieten. Drinken. Liefde. Wijn. Dit zijn de sleutelwoorden. Wijn smaakt het best in een Zalto glas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *