Riedel og Zalto – den oplagte julegave

Leder du ligesom resten af Danmark efter den perfekte julegave? Savner du julegaveideer til ham? Eller leder du efter julegaveideer 2018? Så har vi i denne artikel samlet nogle forslag til, hvad du kan købe i julegave.

Det handler om at finde gaven, der kan blive ved med at give. Her vil vi i denne artikel kigge på, hvordan vinglas i julegave netop kan være gaven, der bliver ved med at give gode oplevelser sammen med dem, du holder af. Vi vil kigge på, hvordan to af verdens førende vinglasproducenter fra henholdsvis Riedel og Zalto kan være en unik julegave til ham, der har alt.

Zalto vinglas

Først lad os tage et kig på de ekstremt flotte, elegante og fine Zalto glas. Disse Zalto vinglas bliver produceret i Østrig efter de fineste og mest stolte traditioner inden for glaspustens kunst. De mundblæst og håndlavede og giver med deres ekstremt tynde krystalglas en enorm god følelse i hånden, når du drikker vin af disse vinglas. Producenten har udviklet serien Zalto Denk’art, som er en serie, der består af omkring 15 forskellige glastyper – herunder Zalto Bourgogneglas, Zalto Bordeauxglas, Zalto Universal og Zalto Champagneglas. Med dette glas i julegave går du bestemt ikke galt i byen. Det kan kun være en succes. Zalto byder på mange oplevelser, der fortsætter og fortsætter. Vi kan altså klart anbefale Zalto glas, når julegaven skal i hus.

Riedel glas

På den “anden” side står de krystalklare og knivskarpe vinglas fra Riedel. En garant for den gode vinoplevelse står disse krystalglas, der er en sand fryd for øjet. Når spørgsmålet falder på, om Riedel vinglas eller Zalto vinglas er bedst, så er det meget svært at komme med et fuldkomment svar, da det oftest er et spørgsmål om smag og behag. Riedel har den fordel, at de tilbyder druespecificerede glas, så hvert enkelt glas passer direkte en en drue – fx Pinot Noir, Chardonnay og så videre. Riedel tilbyder en række forskellige glasserier – herunder Riedel Superleggero, Riedel Vinum, Riedel Fatto A Mano og selvfølgelig de lækre og imponerende Riedel karafler. Gør en forskel for gavemodtageren og overrask med en Riedel karaffel, et Riedel glas og giv en bedre vinoplevelse til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *