Mit liv som iværksætter

Hvis du er en ivrig, fremadstormende og entusiastisk iværksætter, så kan du med stor fordel læse denne artikel, hvor jeg vil fortælle en historie om mit liv som iværksætter og komme med en række anbefalinger.

Historien starter for 5 år siden, hvor jeg fik en ide om, at det kunne være sjovt at sælge bestik på nettet. Det kan måske lyde som en skør ide, men det skulle hurtigt vise sig at være en god forretning. Det greb heldigvis hurtigt om sig, og der begyndte at komme gang i salget, og virksomheden voksede sig hurtigt ret stor. Det betød også, at jeg fik nogle freelancere tilknyttet, der selvfølgelig skulle have løn. Jeg mente, at jeg selv kunne klare de økonomiske opgaver til at starte med, men hurtigt måtte jeg sande, at jeg havde brug for hjælp.

Outsource lønadministration og bogføring

Jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig med at klare alle de økonomiske poster. Jeg blev anbefalet af en tidligere kollega at kontakte Finanschefen. Finanschefen.dk er et konsulenthus, der hjælper små og mellemstore virksomheder med de økonomiske opgaver. Det viste sig, at de hurtigt blev en værdifuld og succesfuld samarbejdspartner – særligt inden for revisionbogholderi og lønadministration.

CFO services og momsregnskab

Prisen er selvfølgelig altid vigtig, når cost/benefit-analysen skulle laves, hvorfor jeg var nysgerrig for at høre, hvad koster en revisor enkeltmandsfirma. Jeg var interesseret i en god revisor pris, og heldigvis viste det sig, at jeg fik en særdeles god og fair pris hos Finanschefen. Jeg erfarede hurtigt, at jeg hellere vil bruge min tid på at skabe nye kunder, udbygge netværk og skabe nye relationer. Derfor var pengene bestemt givet godt ud. Det skabte en ro og tryghed.

For at skabe en helhed i mit nye økonomiske setup var jeg interesseret i at finde det optimale økonomisystem til små virksomheder. Ligeledes var det vigtigt at finde optimale regnskabsprogrammer for små virksomheder, der netop kunne gøre det nemmere og mere enkelt at håndtHer kunne Finanschefen med meget stor overbevisning og troværdighed anbefale mig nogle gode systemer – og faktisk kunne de sætte hele mit økonomisystem på, så jeg ikke selv skal bruge unødig tid på det. De tilbyder noget, de kalder CFO services – lige som Deloitte har Deloitte consulting. Det er super smart, hvor man netop kan få hjælp til ens fulde økonomisetup. Samtidig er de også en billig revisor og billig bogholder, som meget hurtigt kan gå ind og forstå mit setup og min virksomhed. Det er virkelig en stor fordel, at de har så meget erfaring.

Jeg kan derfor klart anbefale alle, der er trætte af de tungere og mere besværlige administrative opgaver at kontakte Finanschefen.dk, da de kan hjælpe stort set alle med smarte løsninger. Det er i hvert fald blevet langt nemmere at håndtere min virksomheds økonomi, efter jeg har fået Finanschefen til at hjælpe mig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *